Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Juz sie doczytalam i wiem Teraz dostalas maila z wiadomoscia ze zostal wyslany takze mail do tej pani od ktorej kupujesz ta rzecz i jesli ona tez sie na to zgodzi i zaakceptuje wtedy ty dostaniesz od finna jeszcze jedna wiadomosc i tam napewno bedzie juz mozna zaplacic za ta rzecz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata ja tez tak mialam,ze juz niby mialam skompletowana wyprawke a potem a to jeszcze to dokupie bo bedzie moze potrzebne,a moze dokupie jeszcze wiecej tego bo moze sie szybko skonczyc i w sumie dopiero pod koniec ciazy uznalam,ze mam juz wszystko potrzebne dla dzidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76 troche "straszna" ta stronka..wolalabym zeby moj facet nie dostawal takich prezentow ani sam sobie tez nie kupowal Ale moze innym panom by sie spodobalo i ich zonkom heh
Jak juz o panach mowa to jak dla mnie mam fajniejsza stronke hihi Takie zabawki dla duzych dzieci,mnostwo smiesznych rzeczy-nawet elementy z Gwiezdnych wojen maja-a to kazdy facet zna hihi Podaje link: www.bigboystoys.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No fajny na tej stronce jest kubek,ktory po zalaniu wrzatkiem uwidocznia napis z wyznaniem uczuciaIdealny na Walentynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Na tej stronce z moim linkiem fajne sa akcesoria z dzialu PRZYGODA I TURYSTYKA oraz PAINTBALL-ulubiona gra prawie wszystkich facetow i tych grajacych w nia i tych co tylko wiedza o jej istnieniuW tym dziale to bym kupila male conieco na te upierdliwe norweskie sroki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No fajny ten kubeczek jest. U mnie gdzie mieszkalam w PL byly w sklepie takie tez kubki tylko ze zamiast wyznania to ubrana kobieta pod wlywem goracego rozbierala sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,faktycznie,sprzet na norweskie sroki tam jest,he,he Pare razy rozciagnely mi smieci po calym tarasie. Masakra jakas,he,he
wera1517,tez taki kubek z babeczka widzialam hi,hi
daris,jak dla mnie ta Twoja stronka super Znalazlam tam fajna rzecz dla Pawla. www.bigboystoys.pl/item914__Bezprzewodowy_lokalizator.html
Bo ciagle ma problem z kluczem do auta,hi,hi No i jest jeszcze pare rzeczy w ktore zainwestuje
agusss,dobranoc i dzien dobry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok